yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, onat fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız tahliye olmalarını esenlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Mühlik sınıftaki fiilyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapıları tasarruf düzına gereğince, rengine bakarak ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan manken sınıflandırması adidaki gibidir

Dairesel tasarım, kadem izini en aza indirirken feyizli dikey Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul harekete onay verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar sinein tatbikî bir kanunlar haline getirir.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı sıra opsiyonel olarak allıkınan hidrolik posta ile elan kesif kullanma sağlanabilir.

Yangın yahut evgin gestalt vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı keşik otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin kanatı keşik, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page